top of page

GALABUS

volkswagen-t1-gala
GalaBUS: Welkom

GALAVERVOER

Celebrate met onze Volkswagen T1 bus! Lekker met de meiden of juist stoer met de jongens in onze Volkswagen T1 bus naar je gala. Met dit vervoer maak je helemaal de blits, vandaar dat onze bus ook al meerdere malen in de prijzen is gevallen als mooiste vervoer! Er zit een open dak bovenin dus je kan ook nog staan in de bus zodat iedereen jullie kan zien stralen!

GALAFOTO'S

De bus is ook beschikbaar voor het maken van unieke galafoto’s. Deze kunnen ook op verschillende locaties gemaakt worden.

ZET JE DATUM VAST!

We maken het allemaal mogelijk voor je! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier!

GalaBUS: Lijst
GalaBUS: Pro Gallery

Gala auto huren? Kies voor onze Volkswagen T1 bus!

 

Een gala auto huren maakt je gala dag of avond compleet. Kies voor een fantastisch feest en kies voor de Volkswagen T1 bus van BUStastisch. Deze oldtimer bus heeft plek voor 8 personen. We bieden tegen een scherpe prijs onze bus als auto voor gala aan. Een gala auto huren is een bijzondere gelegenheid. Je moet bijvoorbeeld de keuze maken of je zelf rijdt of dat je een chauffeur meeneemt? Bij BUStastisch regelen wij de chauffeur: geen zorgen en minder risico voor jullie. Wil jij onze bus als gala auto huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Auto huren gala: kies voor BUStastisch!

 

Een auto huren voor gala is nog nooit zo gemakkelijk geweest. BUStastisch is een betrouwbare keuze voor een auto voor gala. Wij maken vooraf duidelijke afspraken hoe laat we waar aanwezig zijn. We verhuren onze bus vanaf 2,5 uur, daarna is alles op nacalculatie. Zo betaal je nooit te veel en enkel voor wat je hebt gekregen. Laat de inzittende net zo shinen als onze geweldige Volkswagen T1 bus!

 

Auto voor gala met open dak!

Verstopt in de bus? Nee. Tijdens het stapvoets rijden in de galastoet mogen wij met een open dak en open deur rijden. Zo zijn, indien gewenst, de inzittende zichtbaar. Achter in de bus zijn 6 officiële zitplekken en voorin kunnen naast de chauffeur nog 2 personen plaatsnemen. Shine bright like a diamond!

 

Gala auto huren Limburg

 

Een gala auto huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. BUStastisch is een betrouwbare keuze voor een auto voor gala. Wij maken vooraf duidelijke afspraken hoe laat we waar aanwezig zijn. BUStastisch is gelegen in het Noord-Limburg. Hierdoor zijn we naast Limburg ook gemakkelijk in te zetten in Brabant en Gelderland. Wij verzorgen ook opdrachten in de rest van Nederland, België en zelfs Duitsland.

bottom of page